Anasayfa | Bilimsel Araştırmalar | Yorumlar | Tv'de Oestro | Hakkımızda | Ürünlerimiz | Mağaza


OESTRO KREM KULLANICI YORUM SAYFASI




Oestro: Bayram boyunca Oestro Krem 2+1 hediyelidir. Siparişleriniz 4 Eylül tarihinde kargoya verilecektir. Türkiye'de adrese teslim süresi maksimum 3 iş gündür. Sağlık mutluluk dolu bayramlar dileriz.

Tarih: 27/08/2017

 

Asya27: Silikon gibi değil en az 2 ay kullanmak gerekiyor. Güzel kaliteli krem kutusu ve krem çabuk emiliyor tavsiye ederim

Tarih: 11/08/2017

 

Sinem 25: Meraba Ceren 1 krem ve 1 dadzen kapsül 1 ayda göğüs çevremde 1 cm kadar 1.65 53 kiloyum doğum yapmadım kilomda fark olmadı

Tarih: 03/08/2017

 

Dilek 32: Ceren ben doğum yapmadım nisan ve mayıs aylarında 2 kutu Oestro krem kullandım sadece ve 1,5 cm farkı ben de tespit ettim açıkçası ve 3 aydır da bir geri dönme olmadı :)

Tarih: 28/07/2017

 

Ceren 28: Kreminizi aldım ben problemim yok aslında biraz daha dolgunlaşır mı diye ve 3 kutu krem sonunda düzenli kullanımla 2 cm fark oldu 70 günde. Benden başka öyle sonuç alan oldu mu acaba?

Tarih: 13/07/2017

 

derya Y: mrb sonuçta doğal bir bakım ne silikon ne ameliyat valla ben memnun kaldım ve sadece krem kullandım

Tarih: 11/07/2017

 

Sümeyye E: Ürün güzel kremin ambalajı jelatin kaplı etkili gerçekten ama ilk haftalarda pek birşey beklemeyin sabırlı ve düzenli kullanın kokusu ve hızlı emilimi çok güzel tavsiye ederim. Dürüst ve konuya hakim insanlar ürünlerini iyi tanıyorlar. Tanımadıkları üye olamayan kişilere ürün yollamıyorlar. oestro.com.tr den üye olmalısınız

Tarih: 03/07/2017

 

Saliha F: Kolay gelsin Oestro kremini yaklaşık 45 gündür sabah akşam düzenli kullanıyorum. Çok ama çok memnunum şimdiden toparlanma ve dolgunluk oldu. 2 kutu daha alıp devam etmeye karar verdim. Benim gibi doğum yapmış herkese tavsiye ediyorum mutklaka deneyin

Tarih: 27/06/2017

 

Seval 38: 2 çocuk annesiyim göğüs bakım ürünlerini duydum ama hiç kullanmadım. Epey inceledikten sonra en eski ve güvenilir olarak Oestro yu buldum açıkçası. Kreminizi 2 aylık 2 kutu sipariş verdim. Kapıda nakit olması ve kargo ücreti almamanız güzel. Sabırsızlıkla kullanmayı bekliyorum. Hayırlı işler

Tarih: 21/06/2017

 

Gülay 45: Mrb arkadaşım kullandı sadece krem kullandı indirimli 4 kutu almıştı çok daha uygun olduğu için ben de öyle sipariş verdim. Çok memnun kaldı ben de gözlerimle gördüm bakalım inşallah benimde emzirme sonrası küçülen göğüs şikayetime çare olur

Tarih: 17/06/2017

 






Ürünlerimiz

Ürünlerimiz ilaç değildir. Amaç herhangi bir hastalığı teşhis veya tedavi etmek değildir. Etkiler kişiler arasında farklılık gösterebilir. Emzirme ve hamilelik döneminde kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Çocuklardan uzak serin yerde maksimum 30°'de saklayın. Jelatini açılmış kullanılmış ürünlerin iadesi yoktur.

Anasayfa | Bilimsel Araştırmalar | Yorumlar | Tv'de Oestro | Hakkımızda | Ürünlerimiz
| Mağaza

info@oestro.com.tr | Müşteri Hizmetleri

Tuna Sağlık Ürünleri 2005 ®©™