Anasayfa | Bilimsel Araştırmalar | Yorumlar | Tv'de Oestro | Hakkımızda | Ürünlerimiz | Mağaza


OESTRO KREM KULLANICI YORUM SAYFASI




PELİN: Geçen hafta ürünümü yollamıştınız.Maraştan yazıyorum adet günleri de kullanılıyor mu diye soracaktım

Tarih: 20/06/2008

 

Gül: Ben kullandım açıkçası memnum kaldım. Ben toparlanma amaçlı kullandım. İki ay kadar geçen sene nisanda aldım sonra birdaha almadım ama hala bir şikayetim yok sevgiler

Tarih: 28/05/2008

 

ayşin: ya ben bu oestro fiyat konusunu anlayamadım her yerde farklı ben 198 ytl aldım ama nette baktım 119 ytl bile var nasıl oluyo anlamadım bilen varsa lütfen cevap bekliyorum bu arada çok PAHALI

Tarih: 12/05/2008

 

bennur: 2li daha hesapli arkadaslar ben kapiya teslim kredi kartiyla 288 e ana firmadan aldim bilginize

Tarih: 10/03/2008

 

Gizem: bir seferlk de olsa çok ii bi kampanya yapamazmsınz yani en azndan öğrencye ben öğrencym nasl alıym bir kutu yetse alcam ama 4-5 kutu nasl alıcam en azndan bir aylk kampanya hakkı tanıyn da biz de 1 utu fiyatına iki kutu alalm o zman emnm çok daha fazla kazanrsnz

Tarih: 08/01/2008

 

elif: Urune diyecek yok ama hala pahalı burdan da alamıyoruz

Tarih: 25/08/2007

 

leyla: Ayyy ne güzel Oya Hn inşallah benimde olur şimdilik 1 ay oldu sızlama oldu 5 gün sonra geçti.

Tarih: 02/06/2007

 

oya: Kreminizden menunum toparlanma cildimde güzelleşme oldu. Bayanlara benden onaylandı...:))

Tarih: 01/06/2007

 

leyla73: Bu kremi kullanmak istiyorum etkilerini gören memnun olanlar tavsiye etsin lütfeeeen :( Gerçekten etkili mi?

Tarih: 09/03/2007

 

ektem73: Kolay gelsin herhengi bir yan etkisi olur mu? Kaç ben büyütür?

Tarih: 02/03/2007

 






Ürünlerimiz

Ürünlerimiz ilaç değildir. Amaç herhangi bir hastalığı teşhis veya tedavi etmek değildir. Etkiler kişiler arasında farklılık gösterebilir. Emzirme ve hamilelik döneminde kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Çocuklardan uzak serin yerde maksimum 30°'de saklayın. Jelatini açılmış kullanılmış ürünlerin iadesi yoktur.

Anasayfa | Bilimsel Araştırmalar | Yorumlar | Tv'de Oestro | Hakkımızda | Ürünlerimiz
| Mağaza

info@oestro.com.tr | Müşteri Hizmetleri

Tuna Sağlık Ürünleri 2005 ®©™